måndag 19 april 2010

Varning för CMS Group

CMS Group är en bilverkstad i Göteborg som ni ska låta bli om ni inte vill bli lurade. CMS Group är inget ställe du vill lämna in bilen på. Vår bil är nu kidnappad hos CMS Group som ställt ultimatum att vi ska betala en reperation. Saken är att vi lämnade in en fullt fungerande bil på service, men en mekaniker drog av tändstiftet. Så bilen går nu inte att köra, och det enda som kan få den i ursprungligt skick är en reperation på 30 000 kronor.
Som vi ska betala, annars vägrar de laga bilen.
Jag har nu, tyvärr i efterhand, sett att olika omdömessajter är nedlusade med liknande omdömen där det framgår att CMS Group är ett företag som rutinmässigt ockrar på grundreperationer och spelar på att folk "måste" ha tillbaka bilen.
Dålig service hos CMS Group
Klagomål på CMS Group
Fler klagomål på CMS Group
Ett modernt bondfångeri helt enkelt, passa er!

2 kommentarer:

Konsumenter sa...

Det är många som blivit lurade av CMS Group. Hittade din blogg på nätet bland alla skriverier om detta skojarföretag. Kolla gärna in vår blogg där vi samlat alla historier om företaget.

Motionären sa...

Utmärkt initiativ! Det är upprörande att höra att så många har blivit uppskörtade av detta oseriösa företag. Ska bli spännande att följa.

Anpassad sökning