måndag 11 februari 2008

Engelbrektsloppet - en slakt!

Jo, trots vissa tveksamheter ända in på lördagen om loppet skulle bli av efter damernas massaker så kördes det ändå. Och när man väl tagit sig dit, då ville man ju iallafall testköra första varvet för att få ett träningspass.

Och när man väl kört det varvet, ja då blir det ju lätt att man kör det sista också "när man ändå tagit sig halvvägs". Ja, vi tävlingsmänniskor vill gärna inte avbryta något, det låter ju rätt futtigt. Och ingen som frågade kunde ju veta vad man menade med "obefintliga spår, obefintligt med snö", så säger ju alla.

Jag återkommer med en liten rapport om hur de 6 milen gick lite senare under dagen. En rolig sak på tåget hem såg jag en kille med den gamla t-shirten "My parents went to Spain, and all I got was this lousy t-shirt"
Det hade varit roligt om man efter målgång fick en t-shirt från Engelbrektsloppet med "My body hurts, my skis are broken, and all I got was this lousy t-shirt - Engelbrektsloppet 08" som en souvenir från ett av de sjukaste loppen som lär gått av stapeln.

Inga kommentarer:

Anpassad sökning